Hirdetés

A hétvégén megtartják az év első nagyobb képregényes eseményét

|

A Budai Képregénypiacon több kiadó újdonságai is elérhetőek lesznek.

Hirdetés

A koronavírus-járvány hónapokon keresztül lehetetlenítette el a rendezvények szervezését és megtartását, azonban a veszélyhelyzet feloldásával egyre több eseményt tarthatnak meg. Az első Budapesti Comic-Con például a jelenlegi tervek szerint november 21-22. között kerül megrendezésre (már az első vendégeket is felfedték), azonban a képregényrajongóknak nem kell addig várniuk, hogy hódolhassanak a szenvedélyüknek.

Hirdetés

Június 27-én, szombaton, 09:00-től 15:00-ig ugyanis megnyitja kapuit az év első nagyobb képregényes eseményének tartott Budai Képregénypiac (Budaörsi Virágpiac Budai Zsibvásár 4.sor), amelyen ott lesz többek között a Fumax, a Goobo, az Infinity, a Frike Comics, Ciceró Könyvstúdió, a Képes Kiadó, a Kingpin, a Nero Blanco Comix, a Pesti Könyv, a Panel Kalandor, a Vad Virágok és még sokan mások.

A vásárra természetesen minden kiadó magával viszi az újdonságait is, a Fumaxnál például ott lesz a Magyarországon képregényes gyűjtemény formájában először megjelenő Judge Dredd - Dredd bíró aktái 01 (a Complete Case files 01 és 02 válogatott történeteit tartalmazza az eredeti megjelenés sorrendjében), a felnőtteket megcélzó cyberpunk kiadvány, a techfüggőség következményeiről mesélő Tokyo Ghost - Tokió szelleme és a Batman: Fehér lovag, amely a Denevérember és Joker egyik legjobb közös története az utóbbi évtizedekből.

Ha alaposan körülnéztek, biztosan ráakadhattok majd az Ölégia, avagy Deadpool kinyírja a Marvel-univerzumot című gyűjteményes kötetre, de mérget mernénk venni rá, hogy fel fog bukkanni a Vaják, a Locke & Key és Pókember is. Majd írjátok meg kommentben, hogy miket zsákmányoltatok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.