Hirdetés

Belépett az egymilliárd dolláros filmek sorába A hihetetlen család 2.

|

Remekel a pénztáraknál a folytatás.

Hirdetés

Alig másfél hónappal a bemutatója után Brad Bird rendezése átlépte az egymilliárd dolláros álomhatárt összbevétel tekintetében, amihez már nem is kéne sok, hogy megduplázza a 14 évvel ezelőtt bemutatott első rész 633 millió dollárját. A hihetetlen család 2. egyébként nemcsak a kasszáknál szuperál, de elődjéhez hasonlóan a megítélése is rendkívül pozitív egyaránt a kritikusok és a nézők körében.

Hirdetés

Ami a Pixar alkotásait illeti, a Parr család legújabb kalandja a Toy Story 3. (1,067 milliárd dollár) és a Szenilla nyomában (1,029 milliárd dollár) mögött áll, de mivel Japánban csak ez lesz az első hétvégéje, és ezen felül is nyitnia kell még néhány nemzetközi piacon, minden bizonnyal vár még rá nem kevés dollármillió. Ezeken túl olyan animációs filmek állnak még előtte, mint a Zootropolis - Állati nagy balhé (1,024 milliárd dollár), a Gru 3. (1,035 milliárd dollár), és bár ezeket könnyűszerrel maga mögé utasíthatja A hihetetlen család 2., de a Minyonok (1,159 milliárd dollár) és a Disney valaha volt legsikeresebb animációja, a Jégvarázs (1,277 milliárd dollár) bevételeinek megdöntése már egy fokkal bizonytalanabb.

A film a Pixar minden idők legnagyobb amerikai nyitóhétvégéjét produkálta 182 millió dollárral, ráadásul csak a tengerentúlon már 572 milliót összeszedett (megduplázva az első rész hazai bevételét), amire eddig egyetlen Pixar mese sem volt képes a húsz közül. Bárhogy is alakuljon a későbbiekben a mozis pályafutása, egy potenciális harmadik részre ilyen eredményeket követően minden esély megvan.

Ti láttátok már A hihetetlen család legújabb felvonását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.