Hirdetés

Nyerj menő cuccokat A hihetetlen családdal!

|

Irdatlan jó cuccokért megy a játék... szó szerint.

Hirdetés

Már a mozikban a Pixar klasszikusának 14 éve várt folytatása, A hihetetlen család 2, amelynek sikerült a lehetetlen: felérnie a tökéletes első részhez. Ennek kapcsán pedig akad a film rajongói számára néhány értékes nyereményünk. 

Hirdetés

A Filmkockák felajánlásával 3-3 darab kulacs, törülköző és labda kerül kisorsolásra, amelyek a (hihetetlen) családi strandolások, kirándulások elengedhetetlen kellékei lehetnek. Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi, igen egyszerű kérésre:

Hány Oscar-díja van eddig a filmet rendező Brad Birdnek?

A. Egy

B. Kettő

C. Nincs neki

A helyes válaszokat a puliwood@project029.hu-ra várjuk "A hihetetlen család 2" jeligével, július 15-e (vasárnap), 12:00-ig.  A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.