Hirdetés

A hobbit: Az öt sereg csatája - Hamarosan jön egy teaser trailer

|

Peter Jackson bejelentette, hogy egy rövidebb előzetest már átadott a Warnernek, de a teljes trailerre egészen októberig várnunk kell majd.

Hirdetés

"Köszönöm a Lorri és Damien könyvével kapcsolatos visszajelzéseket. Természetesen már sokan érdeklődtetek a Hobbit traileréről is. Szóval igen, lesz Hobbit trailer. De akárcsak az előző két évben, nem fog kikerülni októbernél hamarabb. A csata jelenetek vizuális effektjei, amiket mindannyian annyira látni szeretnénk még nincsenek teljesen készen.

De ... tegnap végeztem egy teaser trailerrel amit a Warner Bros nemrég meg is kapott. Szóval kétségtelen, hogy ez a teaser trailer hamarosan utat talál a világba...

Üdv,

Peter J"

A hobbit: Az öt sereg csatája idén december 17.-én kerül a mozikba. Főbb szerepekben Benedict CumberbatchElijah WoodEvangeline LillyMartin FreemanLuke EvansCate BlanchettHugo Weaving és Orlando Bloom. Várjátok már a trailert?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.