Hirdetés

A hobbit harmadik felvonását hivatalosan is átnevezték

|

Néhány napja terjed a pletyka miszerint változások lehetnek A hobbit trilógia lezáró részének címében. Most hivatalosan is megerősítették, a harmadik rész a The Battle of Five Armies néven fog a mozikba kerülni.

Hirdetés

"Belsős információk...

A mi utazásunk A hobbit trilógia elkészítéséhez nagyon hasonló Bilbó kalandjához. Mi is rejtett ösvényeken járunk, amik felfedik titkaikat, ahogy elhaladunk rajtuk. Az Oda és vissza tökéletesnek tűnt egy két részes kaland második címeként, amely Bilbó érkezését és távozását egyaránt tartalmazta volna. De három filmel egyszerűen helytelennek tűnt, hiszen Bilbó már megérkezett "oda" a Smaug pusztaságában.

A tavalyi premierek idején már beszéltem a stúdióval a cím megváltoztatása kapcsán. Akkor úgy döntöttünk, hogy várjunk az ötlettel amíg a film nincs megfelelően összevágva. Ez a pont múlt héten jött el. Miután megnéztük a filmet mindannyian egyetértettünk, hogy ez a cím egyáltalán nem illik hozzá.

Úgyhogy innentől kezdve: The Hobbit: The Battle of the Five Armies (A hobbit: Az Öt Sereg Csatája) néven emlegetjük.

Ahogyan azt Tolkien professzor is szánta, az Oda és vissza magába foglalja Bilbó egész kalandját, szóval senki se lepődjön meg, ha ezt a címet még viszont látja egy dobozon, ami tartalmazza a teljes trilógiát.

De még azelőtt, itt egy befejezésre váró film, és rengeteg megosztani való. Mostmég nyugisan telnek a napjaink, Jabez és én vidáman szerkesztgetünk egy sötét Wellingtoni lyukban, de ez már nem sokáig lesz így. Hamarosan ideje lesz kilépni a fénybe. Sok újdonságra számíthattok A hobbit: Az Öt Sereg Csatája felől az elkövetkező hónapokban.

És ott van még A hobbit: Smaug pusztasága bővített változata is, ami lassacskán el is készül, 25 percnyi új jelenettel, melynek mindegyikét továbbra is Howard Shore komponálja.

Nagyszerű év lesz ez!" 

Mit gondoltok a cím változtatásról? Osszátok meg véleményeteket a kommentek között!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.