Hirdetés

A hobbit harmadik felvonását hivatalosan is átnevezték

|

Néhány napja terjed a pletyka miszerint változások lehetnek A hobbit trilógia lezáró részének címében. Most hivatalosan is megerősítették, a harmadik rész a The Battle of Five Armies néven fog a mozikba kerülni.

Hirdetés

Az eredeti cím a There and Back Again, vagyis Oda és vissza lett volna, azonban mikor először hallottunk a lehetséges változtatásról még az Into the Fire-ről szóltak a híresztelések. Ma a film rendezője, Peter Jackson tette közzé a hivatalos új címet, amit magyarul mi vélhetőleg Az Öt Sereg Csatája-ként kapunk majd meg. A direktor elmagyarázta, hogy miért volt szükség a változtatásra, illtve írt pár sort a Smaug pusztasága bővített változatáról is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.