Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Az előzetes talán közelebb van mint hinnénk

|

Minden kis információnak nagyon örülünk A hobbit folytatásával kapcsolatban. Tegnap végre érkezett egy kép, és ma is szolgálhatunk némi infóval.

Hirdetés

De mit fogunk látni? Eddig Smaugot nem akarták bemutatni az előzetesekben, és a Váratlan utazásban is rejtegették, szóval vélhetően őt még nem látjuk egy darabig. Akkor mi más lehet benne? Beorn? Thranduil hegyi királysága? Esgaroth, a tó-város és a Mester? És még találgathatnánk egy darabig, de azzal nem leszünk okosabbak, jobb ha kivárjuk az előzetest.

Egy fontos kérdés mégis marad. Vajon a Warner online fogja debütálni a trailert Az acélemberrel egy időben, vagy megvárják, hogy lemenjen Superman első hétvégéje? Kiderül.

A hobbit: Smaug pusztasága idén december 13-án érkezik, Peter Jackson rendezésében. Főbb szerepekben Martin Freeman, Ian McKellen, Luke Evans, Lee Pace, Stephen Fry, Orlando Bloomés Richard Armitage.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.