Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Az előzetes talán közelebb van mint hinnénk

|

Minden kis információnak nagyon örülünk A hobbit folytatásával kapcsolatban. Tegnap végre érkezett egy kép, és ma is szolgálhatunk némi infóval.

Hirdetés

Pletykák már terjengtek arról, hogy az előzetest esetleg Az acélemberrel egybekötve, június 14-én mutatják be. Most a BBFC hivatalosan megerősítette, hogy a trailert besorolták, és el is fogadták. 12-es karikát kapott, csakúgy mint a legutolsó Váratlan utazás előzetese, valamint már azt is tudjuk, hogy 2 perc 1 másodperces összeállítás lesz, ami 25 másodpercel rövidebb az előző film trailereinél. A bejelentés közelsége Az acélember bemutatójához jelenthet valamit (habár 100%-ig biztosak nem lehetünk), talán jövő héten végre láthatjuk Bilbo újabb kalandjának részletét. (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.