Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Bővített változat

|

Peter Jacksontól már megszokhattuk, hogy szereti kibővíteni filmjeit olyan jelenetekkel amiket a mozis változatból ki kellett hagynia, vagy esetleg utólag forgatott.

Hirdetés

Nem lesz ez másként A hobbit: Váratlan utazásnál sem, és feltehetően a trilógai többi része is kap bővítményt a megjelenés után. Most Jackson, Philippa Boyens és Fran Walsh ejtett szót arról, hogy milyen bónusz jeleneteket kaphatnak majd azok akik beszerzik a bővített változatot. A rendező szerint "Rád fog ragadni némi komoly törpös tiszteletlenség a Völgyzugolyi tündék irányába". A film fontos állomásain is többet időzünk majd. "Többet kapsz majd Hobbitfalvából"-mondta a film producere és társírója, Philippa Boyens. Ha érdekel mi mindent árultak még el a készítők, kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.