Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Első értékelések

|

Szerencsés angol és amerikai újságírók már megtekinthették Peter Jackson legújabb alkotását, A Hobbitot. Nem is voltak restek, és kritikákkal leptek meg minket.

Hirdetés

Őszintén megvallva én teljesen más fogadtatásra számítottam, azt hittem, hogy mindenki az egekbe magasztalja az alkotást. De nem így tettek,Todd McCarthy szerint "aránytalanul hosszú felvezetésű és erős lendületet nélkülöző lett a film" és ezek mellett Jackson "minden vesszőt és pontot megfilmesített". Peter Debruge kritikájában  olvasható, hogy  "korántsem tartalmaz annyi újdonságot, ami indokolná a háromrészes, kilencórás feldolgozást". Robbie Collin véleménye szerint "Tarr Béla mindössze 155 perces A torinói ló című kegyetlen apokalipszisfilmje pörgősnek tűnik ehhez képest".  Mint tudjuk, a kritikusok általában szigorúbbak a közönségnél, és mi nézők fogjuk megmondani, hogy mennyire lett jó vagy esetleg rossz a film.

Akik kíváncsiak a kritikákra:
Peter Debruge, Variety;

Todd McCarthy, Hollywood Reporter;

Robbie Collin, Telegraph;

Peter Bradshaw, Guardian

 

Forrás: origo.hu

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.