Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Megvan a bővített változat megjelenése

|

Középfölde fiainak és lányainak idén ősszel megadatik a lehetőség, hogy megnézzék a Hobbit trilógia első felvonását, ezúttal bővített jelenetekkel.

Hirdetés

A film további 13 percnyi játékideje bőven elég ahhoz, hogy meggyőzze a rajongókat, de ez még nem minden. A lemezeken majdnem kilenc órányi vadonatúj bónusz anyagot találsz a film készítéséről.

Peter Jackson ezt mondta a bővített változatról: "Nagyon örülök, hogy a bővített változat megadja a rajongóknak a lehetőséget, hogy megnézzék, hogyan néztek ki a fontosabb jelenetek eredetileg, valamint rengeteg különleges háttérmunkába is betekinthetnek. Fantasztikus érzés bemutatni ezt a bővített és dúsított változatát a Váratlan utazásnak, és átadni a rajongóknak azt az érzést, mintha benne lennének a filmben, még a folytatás előtt."

A hobbit: Váratlan utazás Bővített Változata egy 5 lemezes Blu-Ray 3D kiszerelésben lesz elérhető, ami tartalmaz egy Blu-ray 3D lemezt és a bővített változat további Blu-Ray lemezeit. Érkezik egy 3 lemezes Blu-ray csomag is, valamint egy 5 lemezes DVD verzió.

A különleges kiadásban ezek a tartalmak várhatóak:

  • Peter Jackson, Rendező/Producer/Forgatókönyvíró és Philippa Boyens, Társ-Producer/Forgatókönyvíró kommentárja.

  • A Függelékek - Egy több részes, kronológiai sorrendbe állított összefoglaló A Hobbit: Váratlan utazás készítéséről, ami magába foglalja az előkészületeket, azoknak a lépéseit amíg hónapokon keresztül végre eljutottak a tényleges forgatásig, a színészek felkészítését, a munkát a forgatáson és a digitális effektek világát.

  • Új-Zéland: Középfölde otthona (New Zealand: Home of Middle-earth, ami egyébként már megtekinthető videó, de lehet, hogy bővítést kap ez is)

  • A Hobbit: Váratlan utazás 2012, december 13-án került a mozikba Peter Jackson rendezésében. Főbb szerepekben Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher, James Nesbitt és Stephen Hunter.

    Oldalak: 1 2

    Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.