Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - További hat látnivaló

|

A J.R.R. Tolkien hét keretein belül Peter Jackson folyamatosan dob elénk majd valamilyen Hobbitos anyagot: tegnap mindezt bejelentette, ma képeket kaptunk, holnap jön az új trailer!

Hirdetés

Pontosan 75 éve annak, hogy megszületett a Hobbit nevezetű sikerkönyv, amelyet itthon A babó címen tudtok beszerezni. Ennek alkalmából a három fejezet méretűre tervezett film rendezője, Peter Jackson egész héten, szinte minden nap meglep minket majd valamivel: tegnap egy videóban jelentette be mindezt, mára pedig megérkezett az első adag meglepetés hat a filmből vett kép tekintetében. Ha hinni lehet a pletykáknak, holnap megkapjuk az új trailert is. A képeken egyébként Bilbó (Martin Freeman), Gandalf (Ian McKellen), Gollam (Andy Serkis) és a törpök láthatóak. A hobbit: Váratlan utazás december 13-án várható, én pedig az elsők között leszek, akik kritikával fognak megemlékezni róla!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.