Hirdetés

A Hobbit: Váratlan Utazás - Világpremier, poszterek, videók!

|

Mától a CinemaCity mozikomplexumaiban már beszerezhetitek a jegyeket a szőrőstalpú legújabb kalandjára! Tessék kapaszkodni, jutott mára minden, poszterek, videók, riportok, tessék lapozni!

Hirdetés

Előre szólok, hogy aki a posztereket keresi, az lejjebb találja, mert elsőként emlékezzünk meg az ünnepi napról, amikor Wellington átvette ideiglenesen a "Középfölde Közepe" nevet azért, hogy a pár száz millió forintnak megfelelő értékből megtartott rendezvénynek tisztelegjen. Volt itt hatalmas vörös szőnyeg, ahol a sztárok végigvonultak, Szürke Gandalfot alakító Sir Ian Mckellen sajnálatosan nem tudott részt venni, de ő is bejelentkezett webcamon egy nagyobb területü ház falán.

Többek közt Peter Jackson is mondott pár szót, legfőképp köszönetet, és a hálálkodásból minden kiderült, ami a stáb munkájával kapcsolatos volt. Tömör beszéde mellett a hobbitlakból kijövő szereplők csak hab voltak a tortán!

A tegnap még milliós nézőszámra zsúfolt live stream helyén most egy 4 és fél perces összefoglaló videó mutatja be a rendezvény fontosabb pontjait. Elsőként ezt tekintsétek meg:

Get Adobe Flash player

 

Másodjára nézzük meg, milyen volt a hírekben a rendezvény!

 

Hogy nehogy kronológiailag haladjunk, itt van a landolásról is egy videó!

 

A Hobbit premier hírei más perspektívából!

 

Rajongói vágásban itt van néhány további mozgókép a rendezvényről, ne aggódjatok van még!

 

Itt még a koncertből is elkaptak a szemfülesek néhány momentumot! Martin Freeman ismét bebizonyította, mágus, át tud bármivé alakulni!

 

Az érdekesen jelmezben feszítő tag nem viccel, ez most tényleg egy középfölde-féle időjárás jelentés! Nem kispályás!

 

A Hobbit: Középfölde Királyságai videójáték Android-ra és iOS-re!

 

Most jőjjön néhány poszter a rendezvény-képsorozat előtt!

 

 

 

 

Ezután a pár igazán ütős plakát után jőjjön egy elképzelés, hogy nézhet ki az itthon csak csekély számú moziban vetített 48 képkockával készített Hobbit 3D nélkül! Katt erre a szövegre!

 

Most pedig jőjjenek a fotók! A nagyításhoz kattintsatok az adott képre!

 

  
  
  

 

  
  
  

 

  
  
  

 

  
  
  

 

  
  
  

 

A bemutató helyszíne:

 

 

Dióhéjban ennyi lenne a mai Hobbit adagom, remélem sok szépet s jót láttatok! Szerintem nincs más hátra, irány a jegypénztár!

Továbbá fontos információ még, hogy a HFR3D (48 FPS 3D) anyagot a következő mozikban fogják sugározni:

 

- Cinema City Aréna,

- a budapesti Cinema City Westend,

- valamint a budapesti MiMozink Óbuda

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.