Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás - Zsákos Bilbó posztere

|

A végéhez közeledik a J.R.R. Tolkien hét, Peter Jackson rengeteg anyagot tett közzé, melynek csúcspontja egyértelműen a második fantasztikus előzetes volt.

Hirdetés

A hobbit: Váratlan utazás következő plakátján magát a film abszolút főszereplőjét láthatjuk, Bilbó pedig Gandalf bizalmát megszolgálva fel fog nőni a hatalmas feladathoz: eljutni Smaug sárkányhoz, végezni vele, majd épségben hazatérni. Martin Freeman remek választás volt a szerepre, keresve sem találhattak volna jobbat. Érdemes még megemlítenem a poszter másik csillagát, Fullánkot is, amit a Gyűrűk Ura rajongók már jól ismernek: kékesen kezd izzani, ha orkok vannak a közelben. A hobbit: Váratlan utazás december 13-án kerül a magyar mozik kínálatába.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.