Hirdetés

A Jégvarázs rövidfilmként folytatódik

|

Anna és Elza visszatérnek, hogy újabb varázslatokkal lágyítsák el a szívünket.

Hirdetés

A Jennifer Lee és Chris Buck által rendezett rövidfilm Frozen Fever címre fog hallgatni és a középpontban Anna születésnapja fog állni. Elza és Kristoff szeretnék neki megrendezni a lehető legtökéletesebb szülinapi partit, ám Elza jeges természete kissé megnehezíti majd a dolgukat.

Egyik érdekesség, hogy a rövidfilm tartalmazni fog egy új dalt, melyet Kristen Anderson-Lopez és Roberto Lopez szerez. Ők ugyebár már a mozifilmben is közreműködtek egymással, úgyhogy ez a rajongóknak biztosan nagy dolog lesz.

A film nagyjátékfilmes folytatására egyébként még nagyon sokat kell várni, úgyhogy majd ezzel kell egy jó ideig beérni, ha már esetleg agyonnéztük az első részt. Márpedig akinek van gyereke, vagy akár gyerkőc rokona, az már kívülről fújhatja a letitgót.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.