Hirdetés

A Jupiter hagyatékának vége, viszont Mark Millar továbbra is a Netflix-szel dolgozik

|

Ezúttal a gonosztevőkön a sor.

Hirdetés

Alig jött ki a Mark Millar képregénysorozatából készült Jupiter hagyatéka című sorozat a Netflixen, máris úgy néz ki, hogy el kell engednünk a kezét egyetlen évadot követően. Ez volt a rossz hír. A jó hír viszont az, hogy Mark Millar (Ha/Ver; Kingsman) nem fejezte be a Netflix-szel való együttműködést, így bizony lehet számítani közös projektre a közeljövőben. 

Hirdetés

A neves streamingplatform következőleg a képregényíró Supercrooks című képregényét fogja mozgóképre adaptálni. A képregényt Millar Leinil Francis Yu-val közösen alkotta meg és ahogyan azt az írótól megszokhattuk, csavart egyet a formulán és ezúttal szuperhősök helyett azt mutatja meg, hogyan próbálnak a szupergonoszok rablásokat, egyéb csínyeket elkövetni és úgy egyáltalán érvényesülni ebben a hősökkel teli világban. A Netflix egy egész évadot rendelt be a sorozatból és bár ennél többet egyelőre nem lehet tudni róla, maga a koncepció tűnik annyira izgalmasnak, hogy érdeklődve figyeljük a fejleményeket. Maga Millar egyébként a következőket nyilatkozta erről a munkáról:

Mindig is szerettem Scorsese és Tarantino bűntörténeteit és a szupergonoszok mindig a legszórakoztatóbb pontját képezik a szuperhősi eredettörténeteknek. Csinálni valami olyat, ami ennyire exkluzívan koncentrál a gonosztevőkre, és figyelni, milyen érzés rosszfiúnak lenni egy olyan világban, amely telítve van jófiúkkal, akik börtönbe akarnak csukni, rendkívül frissnek hat számomra. 

És hogy miért is vágták el a Jupiter hagyatékát annak ellenére, hogy egy cliffhangerrel végződött? Erről konkrét információink nincsenek, de vélhetően a nézők nem tudtak úgy rákattanni, ahogyan azt elvárták volna odafentről - ez utóbbi nyilvánvaló tényező lehet a történtekben. Plusz, bár ez ugye nem mindig számottevő, a kritikusok sem voltak éppen elájulva a végeredménytől. Mindenesetre azt tudni lehet, hogy Millar a képregény hasábjain folytatta a sztorit, amit Amerikában június 16-án dobnak piacra - úgyhogy akinek hiányozna ez az univerzum, az bőven folytathatja az ebben való elmerülést. 

A Supercrooks-ra visszatérve, ne lepődjünk meg azon, ha fogunk még találkozni ezzel a címmel a közeljövőben, ugyanis az élőszereplős sorozat mellett egy anime-stílusú sorozat is készül, amelynek premierje most júniusban lesz az Annecy International Animation Film Festivalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.