Hirdetés

A Kampókéz új feldolgozása mégsem kerül a mozikba októberben

|

Folytatódott a halasztások sora.

Hirdetés

Mivel a mozinézők továbbra sem érzik magukat biztonságban ahhoz, hogy annyian özönljenek a vetítőtermekbe, mint régen, ezért ismét halasztásokra lehet számítani. Habár a klasszikus horrorfilm, a Kampókéz új változata egyszer már hátrébb került, méghozzá júniusról idén október 15-re, most már egyáltalán nem számíthatunk arra, hogy idén debütál.

Hirdetés

Első körben a The Hollywood Reporter jelentette, hogy a Universal nem tartja magát az októberi premierhez, hanem egy későbbi dátumra teszi át a napjaink egyik legígéretesebb horrorrendezője, Jordan Peele (Tűnj el!, Mi) produceri felügyeletében készült film debütálását, ami már nem is ebben az évben lesz, hanem valamikor 2021-ben. Az indok részben a mozilátogatási hajlandóság a jelenlegi körülmények között, de a jelentős amerikai filmszínházak, amelyek a bevételeket termelik, szintén csak lassan nyitnak újra.

Ez vezetett ahhoz a döntéshez is, hogy szintén tegnap a Warner ismét elhalasztotta a Wonder Woman 1984 premierjét, ami miatt mérget vehet rá mindenki, hogy a december 18-ra datált Dűne is csúszni fog pár hónapot, mert a stúdió biztos nem fogja a két legnagyobb filmjét mindössze egy hét különbséggel bemutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.