Hirdetés

Újra elhalasztották a Wonder Woman 1984 bemutatóját

|

Felkészülhet a Fekete Özvegy és a Dűne?

Hirdetés

Ahogy arra a napokban megszellőztetett nem hivatalos információk alapján számítani lehetett, a Warner Bros. immáron negyedszerre is elhalasztotta a Wonder Woman 1984 premierjét, ami ezúttal októberről vándorolt hátrébb a naptárban, egészen 2020. december 25-re.

Hirdetés

Ennek oka részben a Tenet szereplése, mert bár Christopher Nolan rendezése a körülményekhez képest szépen teljesít, de egy ideális világban kirobbanóbb is lehetett volna a fogadtatása. Ráadásként New Yorkban, Los Angelesben és San Franciscóban még mindig nincsenek nyitva a filmszínházak, ezeket szeptember végén vagy október elején tervezik újranyitni. Patty Jenkins rendezőnő azt nyilatkozta a WW84 halasztásával kapcsolatban, hogy tisztában van a rajongótábor nagyságával, és mivel ők moziban szeretnék átélni Diana hercegnő következő kalandját, bizonyára nem veszik rossz néven, hogy emiatt az ünnepekig kell várniuk rá.

A Wonder Woman 1984 újabb halasztását először pedzegető Deadline azt is elhintette a cikkében, hogy ezzel összefüggésben a stúdió másik nagy sikervárományosa, a napokban előzetest kapott Dűne sem fog december 17-én a mozikba kerülni, ehelyett valamikor csak 2021-ben láthatjuk majd. Tekintettel arra, hogy a DC portékája most egy hét különbséggel nyitna Denis Villeneuve filmjéhez képest, érdemes felkészülni, hogy a napokban azt is hátrébb küldi a stúdió. Nem szívesen tetézzük, de benne van a pakliban, hogy a Disney/Marvel is halaszthat, mégpedig a Fekete Özvegyet november 5-ről egy későbbi időpontra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.