Hirdetés

A Kaptár-filmek duója most George R. R. Martin novelláját fogja megfilmesíteni

|

Paul W.S. Anderson és Milla Jovovich a Trónok harca írójának egyik rövidtörténetét viszik majd vászonra.

Hirdetés

Ha elmúlt 10-20 év legrosszabb filmrendezőit kellene felsorolnunk, akkor elképzelhető, hogy több listán is előkelő helyen szerepelne az a Paul W.S. Anderson, aki az egyre pocsékabb Kaptár-filmek után most a Monster Hunter-játékok filmfeldolgozásával szórakoztatta a nagyközönséget. Mi egyébként egész jól elvoltunk a B-vonalas szörnyfilmmel, de az tény és való, hogy a rendezőnek nagyon jó kapcsolatai lehetnek Hollywoodban. Olyannyira, hogy legközelebb George R. R. Martin novelláját fogja adaptálni.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy az In the Lost Land c. rövidtörténet főhősét Anderson múzsája, egyben felesége, Milla Jovovich alakítja majd, de Dave Bautista is feltűnik majd az eposzi kalandnak beígért alkotásban. A fantasy-mű egy királynő történetét meséli el, aki annak érdekében, hogy be tudja teljesíteni szerelmét, felfogad egy nagy erejű varázslónőt, Gray Alyst - őt alakítja majd Jovovich. A közös kaland során az elveszett szigetek titokzatos vadonját járják majd, ahol nem csak ember, de démoni szörnyetegek is veszéllyel leselkednek rájuk.

A szóban forgó feldolgozás készületeit egyébként már 2015-ben bejelentették, ám utána nem sokkal úgy tűnt, hogy végül nem lesz semmi a projektből. Most azonban úgy fest, hogy beindult a gépezet, és valóban elkészül az Anderson-Jovovich páros filmje.

Ti bíztok abban, hogy kisülhet valami jó a projektből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.