Hirdetés

A kaptár hangja

|

Nem lehet zombikat ölni jó zene nélkül. A kaptár-filmek alkotói is tudják ezt, és a világvége utáni élet egyre vérfagyasztóbb epizódjait bemutató sorozat mindig is emlékezetes ritmusokkal kísérte látványos akciójeleneteit.

Hirdetés

– Olyan számot akartam írni A kaptár-nak, amitől úgy érzik a nézők, hogy téglával dobálják őket: a film nagyon keményen, egy nagy fordulattal ér véget, és a zenémmel arra segítek rá, hogy egy darabig fel se tudjanak állni a székükből – nyilatkozta Bassnectar. – Chino szövege ráadásul álombeli, nagyon furcsa, szóval biztosan magába szippant mindenkit. És aztán nekicsapja egy hangokból épült kőfalnak.
A filmzene lemez már a jövő héten a boltokba kerül és digitálisan is megvásárolható lesz: összesen 17 számot tartalmaz, melyek többségét tomandandy szerezte, de a vége főcím dal két változatban is hallható rajta: az angol Hexes előadásában és a Santa Cruz-i T-Mass dubstep remixében is. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.