Hirdetés

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - íme a hivatalos szinopszis

|

A Disney előrukkolt A Karib-tenger kalózai. Salazar bosszúja hivatalos történetével, amely nem csak fényt derít arra, hogy Jack Sparrow ezúttal milyen szószba tenyerelt, de utal arra is, hogy mindezt egy új lélekvesztőn, a Fekete Gyöngy utódján teszi majd.

Hirdetés

Amikor a Disney bemutatta A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge) első trailerét, röviden azt is megtudtuk, hogy miről fog szólni Jack Sparrow új kalandja, amelyet két norvég rendező, Joachim Rønning és Espen Sandberg (Kon-Tiki) tálalásában kapunk meg, most azonban elolvashatjuk a teljes szinopszist. 

Hirdetés

Johnn Depp mellett visszatér Geoffrey Rush (Barbossa kapitány) és Orlando Bloom (Will Turner) is, míg Keira Knightley-nak valószínűleg csak egy cameo jut. Íme az izgalmasnak ígérkező sztori:

Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal - és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én debütál a magyar mozikban 2D-ben és 3D-ben egyaránt. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.