Hirdetés

A Keresztapa - Előzményfilm érkezhet

|

Hát ez is eljött! Minden félelmem beteljesedni látszik. A világ legjobb maffiafilm trilógiája, ami számomra szent és sérthetetlen, megkaphatja az előzményfilmjét. Biztos jó ötlet lenne ez?

Hirdetés

A regény 1933-ba kalauzol vissza minket, New York-ba. A várost és az egész nemzetet a Nagy gazdasági világválság sújtja. A bűnöző családok már rég meggazdagodtak, és most háború fenyeget a szesztilalom befejezésével. El kell dönteni, kinél lesz a végső hatalom, és ez egy erőszakos véget fog szülni.

Eközben Vito Corleone számára semmi sem fontosabb, mint biztosítani családja jövőjét. Míg a három legfiatalabb gyermeke, Michael, Fredo és Connie iskolába járnak és semmit sem tudnak apjuk valódi foglalkozásáról, addig Tom Hagen, az örökbe fogadott fiú aggódni kezd a legidősebb testvér, Sonny miatt. Vito Sonny-t egy jobb élet felé próbálja terelni, üzletembert akar belőle faragni, de ő hajthatatlan. 17 évesen meggondolatlan és türelmetlen, egy dolgot akar igazán: apja nyomdokaiba lépni és részévé válni a családi vállalkozásnak.

Azt hadd szögezzem le, hogy egy olyan zseniális trilógiához mint a Keresztapa, szerintem felesleges lenne egy előzményfilmet csinálni. Úgy kerek a történet, ahogy van, és lehet csak az összképet rontaná egy előzményfilm. Persze ez minőségfüggő, de láttuk George Lucas is mit alkotott a Csillagok háborúja előzményeként, és nem vagyok biztos abban, hogy egy régi nagy klasszikust érdemes feléleszteni. Hagyjuk inkább békében nyugodni! Ti mit gondoltok erről, Kedves olvasók?

Akit esetleg érdekel a könyv, az amazom.com oldalán meg tudja rendelni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.