Hirdetés

A Keresztapa - Előzményfilm érkezhet

|

Hát ez is eljött! Minden félelmem beteljesedni látszik. A világ legjobb maffiafilm trilógiája, ami számomra szent és sérthetetlen, megkaphatja az előzményfilmjét. Biztos jó ötlet lenne ez?

Hirdetés

Körülbelül egy évvel ezelőtt érkezett meg Ed Falco regénye a boltok polcaira A Corleone család (The Family Corleone) címmel. A könyv előzmény a Mario Puzo által írt Keresztapa regényekhez. A Paramount stúdió beperelte Ed Falco-t, mondván, hogy az ő kezükben vannak A keresztapa film/könyv jogai, és ez meggyalázásnak minősül. Viszont lassan megállapodás születik közöttük, így a Paramount ügyvédje azt nyilatkozta, hogy ez egy vonzó lehetőség arra, hogy csináljanak egy előzményfilmet. A tovább mögött elolvashatjátok, hogy miről is szól a könyv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.