Hirdetés

A kicsi Balatoni Bestia cukibb, mint Baby Yoda

|

Új mérföldköveket ért el a magyar képregény, az AllStar közösségi kampánya, a folytatásban pedig megkaphatjuk a Balatoni Bestia eredettörténetét is.

Hirdetés

Június végén számoltunk be róla, hogy elrajtolt a magyar szuperhős sztorit elmesélő AllStar Kickstarter kampánya, melynek keretében arra gyűjtöttek az alkotók, hogy egyrészt színes változatban is olvasható legyen a különleges történet (a színezésért Varga Tomi, a Tini Nindzsa Teknőcök egyik színezője és Az Operaház Fantomja képregény készítője felel majd), ráadásul a támogatók számos ajándék és relikvia közül válogathatnak. 

Hirdetés

Az AllStar közösségi kalapozása nagy siker lett, az összegyűjtött összeg már jócskán meghaladja a kitűzött célt, viszont ennek köszönhetően megnyíltak új lehetőségek a támogatók előtt és további extrák váltak elérhetővé. Az eddig elért ajándékok között megtalálható négy ízléses kinézetű nyomat (Bolye László, Kristofor Harris, Ambrus Izsák és Huszka Zsombor készítésében), valamint egy sörkeksz (Fábián István és Varga Tomi rajzolásában) és egy matrica is. Ami viszont ezeknél is izgalmasabb, hogy a következő mérföldkőnél a képregény rettegett Balatoni Bestiája több oldalnyi eredetsztorit kaphat, a szörny bébi változata pedig édesebb, mint egy kamionnyi csoki. Íme:

Meg tudunk mutatni egy exkluzív oldalt is a színes kiadásból, amely illusztrálja Varga Tomi magas színvonalú munkáját. Hasonló minőségre számíthatunk a többi lapon is. 

Ha a bébi bestia felkeltette az érdeklődéseteket és szeretnétek támogatni a projektet, azt még több mint egy hétig megtehetitek a Kickstarteren vagy a magyar támogatói oldalon keresztül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.