Hirdetés

Közösségi kampány indul, hogy színes legyen egy magyar képregény

|

Különböző kategóriákban támogathatjuk a szuperhős sztorit, akár ajándék képregény is bezsebelhető.

Hirdetés

Ha követitek a cikkeinket, akkor lehet, hogy találkoztatok már az AllStar képregénykritikánkkal. A történet középpontjában egy első látásra átlagos fiú, Imi áll, aki ugyanúgy éli meg a hétköznapi problémákat és kötelességeket, mint egy maga korabeli srác: a háta közepére sem kívánja a fürdést, ki nem állhatja a tornatanárt, meggyűlik a baja a matekkal, mérhetetlenül unja az okostelefon-őrületet és próbál bevágódni a lányoknál. Van viszont egy varázslatos megoldása, amellyel a legutáltabb pillanatokat is képes feldolgozni, sőt szórakoztatóan tálalni magának: imádja a képregényeket és az őt ért ingereket rajzolt formában, a képzelete által alaposan kiszínezve feldolgozni. Ennek köszönhetően született meg AllStar, aki szupererejével minden helyzetet ural, megmenti a bajba jutottakat és könnyűszerrel pofozza ki az utolsó szuszt is a gonoszokból.

Hirdetés

A képregény eredetileg fekete-fehéren jelent meg Kovács Milán írásában és Fábián István rajzolásában, a Zsiger.hu kiadásában, azonban most indult egy közösségi finanszírozás, amelynek célja, hogy a különleges történet színes változatban is olvasható legyen. Az AllStart Varga Tomi, a Tini Nindzsa Teknőcök egyik színezője és Az Operaház Fantomja képregény készítője tölti meg élettel, a cél pedig az, hogy ilyen formában jelenhessen meg a képregény magyar- és angol - továbbá később akár lengyel, cseh és szlovák - nyelven is. Íme egy kis ízelítő belőle: 

A június 29-től 30 napon keresztül futó kampány során több kategóriában lehet támogatni az AllStar színessé válását, így többek között alternatív borítókat (alább láthatjátok az egyiket közülük), nemzetközi képregényantológiát, egyedi rajzokat, sőt akár cameót is be lehet húzni, természetesen mindegyik esetében az alkotók által dedikálva. A linken keresztül megnézhetitek az egyes kategóriákat és elolvashattok minden fontos részletet a kampányról. 

Siker esetén a megjelenés 2020. szeptembere után várható. Ti olvastátok már? Fogjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.