Hirdetés

A kilencedik évaddal búcsúzik a Flash - A Villám

|

2023-ban búcsút fogunk venni Grant Gustin Barry Allenjétől - azonban az, hogy mi lesz az Ezra Miller nevével fémjelzett film sorsa, még kérdéses.

Hirdetés

Tekintve, hogy a DC képregényeinek mozgóképes adaptációi jellemzően nem szólnak akkorát, mint a Marvel próbálkozásai, a többség a 2014-ben, a CW csatornáján elstartolt Flash - A Villámtól sem várt csodát. Viszont a Barry Allen kalandjai körül forgó széria jött, látott és győzött: a kezdeti kritikai sikeren, illetve a díjesőn túl a népes rajongótábor sem maradt el.

Hirdetés

Ám sajnos, miként az lenni szokott, egyszer minden jónak vége szakad. Az illetékesek bejelentése szerint ugyanis az okkal-joggal népszerű sorozat 2023-ban debütáló, és tizenhárom epizódból álló kilencedik évada lesz az utolsó. Ennek tartalmáról természetesen még sem sokat tudni, de a főhőst megformáló Grant Gustin mellett Candice Patton (Iris West-Allen) és Danielle Panabaker (Caitlin Snow/Killer Frost/Frost) is visszatérnek majd.

"Kilenc évad! Kilenc év Central City megmentéséből, mely során a közönség egy érzelmes utazás részese lehetett, tele szívvel, humorral és különféle látványos elemekkel. És most Barry Allen elérkezett az utolsó futama rajtkapujához. Megannyi csodálatos ember járult hozzá a tehetségével, idejével és szeretetével ahhoz, hogy hétről-hétre tető alá hozza ezt a csodálatos sorozatot. Most, hogy felkészültünk arra, hogy az izgalmas utolsó fejezetünkkel tisztelegjünk a széria lenyűgöző öröksége előtt, szeretnék köszönetet mondani azoknak fenomenális színészeknek, íróknak, producereknek és stábtagoknak, akik az évek során segítettek abban, hogy a Flash világszerte felejthetetlen élményt nyújtson a nézőknek." - nyilatkozta az alkotás showrunner-producere, Eric Wallace.

A helyzet sajátos pikantériája egyébiránt, hogy a nagyjátékfilm-verzió gyaníthatóan lényegesen szerényebben fog muzsikálni, és a fagyos fogadtatás is borítékolható. Mivel a sorozat startjának évében beharangozott mű renoméjának nem tettek jót a kabaréba illő, folyamatos csúszások. Ráadásul az, hogy a főszereplőt alakító Ezra Miller jóformán kizárólag a bizarr és az undorító között ingadozó botrányaival került be a hírekbe, lényegében felér egy kegyelemdöféssel.

Hiszen sanszos, hogy a Warner előbb-utóbb kénytelen lesz útilaput kötni a bizarr viselkedésű, és potenciálisan egy hosszabb-rövidebb börtönbüntetés rémével szemező sztár talpára. Az érdeklődők közül többen felvetették, hogy a már bizonyító Gustin átvehetné a szerepet, és benne van a pakliban, hogy a lebőgést elkerülendő, a Miller közreműködésével leforgatott projekt örökre dobozban fog maradni.

Ti mit vártok a nagy finálétól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.