Hirdetés

A Warner szakíthat Ezra Millerrel a Flash bemutatója után

|

A stúdió megelégelhette a színész sorozatos balhéit és botrányait.

Hirdetés

Végleg eltávolíthatják Ezra Millert a DC Filmes Univerzumból a Flash megjelenése után. A színésznek ugyanis jó párszor meggyűlt a baja a rendőrökkel az elmúlt hónapok során: először Hawaiin tartóztatták le, mert a beszámolók szerint bántalmazott egy párt, majd miután elült volna a por, ismét lecsukták itt egy másik incidens miatt. Ezek mellett a korábbiakban is voltak már botrányos megnyilvánulásai, amelyek folyamatosan rossz fényt vetnek a közelgő szuperhősfilmre (és persze a stúdióra), így a fejesek a végső megoldás felé hajlanak.

Hirdetés

Pláne, hogy Miller nemrég egy mostanra már törölt Instagram-posztban a rendőrökbe is beleszállt gúnyolódva, vagyis nem úgy tűnik, hogy a színész visszafogná magát. A döntés azonban kreatívan és anyagilag is megterhelő lesz a Warner számára, tekintve, hogy Miller a DC eddigi legmeghatározóbb projektjének a főszereplője. A Deadline értesülései szerint a színész veszélyes helyzetbe hozta a stúdiót, és könnyen meglehet, hogy a jövőben már nem lesz része a DC-projekteknek:

Ebből az ügyből csak vesztesen jöhet ki a Warner Bros. Ez egy örökölt probléma, ami David Zaslav ölébe hullott (ő lett a Warner Bros. Discovery egyesülés után az új vezérigazgató - a szerk.). A stúdió abban bízik, hogy a film megjelenéséig a botrányok alacsony szinten maradnak, nem kapnak nagy hírverést, és remélik, hogy addigra jóra fordulnak a dolgok. Zaslav tervében ugyanakkor - miszerint a DC-t a Marvelhez hasonlóan kirobbanóan sikeres divízióvá változtatja az újonnan felépített stúdiója alatt -, úgy hírlik Millernek egyszerűen már nincs helye, függetlenül attól, hogy lesznek-e addig újabb vádak vagy sem.

Felmerült annak a lehetősége is, hogy a színészt már a Flashből is eltávolítsák, a Warner Bros. azonban nemrég tisztázta, hogy erről még nincs döntés, hiszen a film már az utómunka utolsó fázisában tart, és ilyen későn már nem biztos, hogy megéri ennyire drasztikus lépéshez folyamodni. Ugyanakkor lassan lépnie kell a stúdiónak, mert az idő ellenük dolgozik, és kitudja, mikor robban az újabb bomba Miller alatt. A Flash a jelenlegi tervek szerint csak 2023. június 23-án debütál a mozikban. Ti mit gondoltok, mi lenne a helyes döntés?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.