Hirdetés

A kínai bevételeknek hála folytatás kap az Egy kutya négy élete

|

A külföldi bevételeknek hála lett akkora siker a Egy kutya négy élete, hogy zöld utat adjanak a második résznek.

Hirdetés

A W. Bruce Cameron könyve alapján filmvászonra vitt Egy kutya négy életét egy kifejezetten szórakoztató, humoros és kedves filmként könyveltük el, ami az Egyesült Államokban 64 millió dollárt gyűjtött be a mozipénztáraknál, ami közel sem olyan fényes teljesítmény, hogy a stúdió rögtön potenciált lásson egy második részben.

Hirdetés

Viszont a külföldi bevételek, köztük leginkább Kína az, ahol hatalmas sikert ért el az Egy kutya négy élete, hiszen 88 millió dollár jött össze a kínai mozik által.

Az így összegyűjtött majdnem 200 millió dolláros bevétel már bőven belelöki a fejős tehén kategóriába, amit hiba is lenne nem folytatni, hiszen az alapanyag is megvan hozzá, mivel W. Bruce Cameron folytatást is írt könyvének Dog's Journey címen, amit ugyanúgy adaptálhatnak, mint az első művet.

Nektek tetszett az Egy kutya négy élete? Örültök, hogy készül a folytatás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.