Hirdetés

A Kingsman után újfent akciózhat Colin Firth

|

A templomos jelenet alapján kétség sem fér hozzá, hogy el fog bánni a szörnyekkel.

Hirdetés

A drámai és romantikus szerepek után kevesen gondoltuk volna, hogy ilyen jól fog állni a sármos brit színésznek az akciózás, márpedig a Kingsman-filmekben igencsak kivette a részét az eseményekből - a templomban előadott őrült és káosszal teli magánszámát a mai napig emlegetjük. Éppen ezért húzódott mosolyra a szánk, mikor a Deadline azt jelentette, hogy az Oscar-díjas Colin Firth ezúttal egy zombiapokalipszisbe vetheti bele magát, méghozzá a népszerű kínai digitális képregény és animációs széria, a Zombie Brother adaptációjában.

Hirdetés

A New York Will Eat You Alive címet viselő akció-komédia rendezését Todd Strauss-Schulson (Kalandférgek karácsonya, Hát nem romantikus?) vállalta el, a forgatókönyvet Alex Rubens (Balfékek, Key and Peele), Dan Gregor és Doug Mand (Így jártam anyátokkal, Dolittle) írják, producerként pedig többek között az STXfilms, a Tencent Pictures és Channing Tatum is támogatja a projektet, noha egyelőre még nem tudni, hogy Tatum csatlakozott-e a szereplőgárdához is. Érdekesség, hogy korábban a Kung Fury készítője, David Sandberg is szemezett az ötlettel, de végül nem lett belőle semmi (illetve de, készül a Kung Fury 2). 

A történet középpontjában egy Bai nevű srác áll, aki egy rakás New York-i emberrel összeállva próbálja meg túlélni a szörnyapokalipszist. A csoport aztán felfedezi a járvány eredetét és rájuk hárul az apokalipszis megállítása. Remélhetőleg Firth itt is megörvendeztet majd minket néhány jól megkoreografált harcjelenettel. Nektek mi a véleményetek a koncepcióról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.