Hirdetés

Megvan, ki játszhatja Eric herceget az élőszereplős A kis hableányban

|

Meglehetősen gyorsan alakul a remake szereplőgárdája.

Hirdetés

Két hete sincsen, hogy a Disney megtalálta az élőszereplős A kis hableány főszereplőjét az elsősorban a Chloe x Halle nevű R&B-duóból ismerhető Halle Bailey személyében, amely döntés meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. Most több megbízható forrás is megerősítette, miszerint a szintén hangsúlyos zenei háttérrel rendelkező 25 éves Harry Styles, aki színészként Christopher Nolan Dunkirk című filmjében debütált, korai tárgyalásokat folytat Eric herceg szerepéért.

Hirdetés

Érdekes lehet megemlíteni, miszerint az 1989-es rajzfilmben a Christopher Daniel Barnes által megszólaltatott Ericnek egyetlen zenei pillanata sincsen, ugyanakkor az előkészületben lévő remake-ről már egy ideje tudni, hogy A kis hableány zeneszerzője, Alan Menken nemcsak felfrissíti az eredeti betétdalokat, de újakat is ír Lin-Manuel Miranda közreműködésével. Amennyiben a Disney tényleg megszerezni a One Direction egykori frontemberét, minden bizonnyal nem titok, hogy ezúttal a herceg is dalra fakad.

Egyelőre tehát nincsen kőbe vésve, hogy Harry Styles alakítja majd Eric herceget, de amennyiben megkötik vele a szerződést, Halle Bailey, az Ursulát megformáló Melissa McCarthy, valamint Jacob Tremblay és Awkwafina mellé csatlakozhat. A filmet a Chicago, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken és a Mary Poppins visszatér című alkotásokat jegyző Rob Marshall fogja rendezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.