Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete - máris berendelték a folytatást

|

A cuki háziállatok felrobbantották a világ mozijait és ennek köszönhetően a Minyonokért felelős Illumination Entertainment biztosan készít még legalább egy részt a meséből.

Hirdetés

Az Illumination ismét kimaxolta a cukiságfaktort, csakhogy ezúttal nem sárga kis lényekkel, hanem cukorfalat állatkákkal robbantottak kasszát és olvasztották meg a kritikusok szívét, ami Hollywoodban annyit tesz, hogy jöhet a folytatás. 

Hirdetés

A stúdió nem sokat teketóriázott és látva, hogy már több mint 400 millió dollárt szedett össze az animációs film világszerte bejelentették, hogy jön A kis kedvencek titkos élete 2, méghozzá a terveik szerint 2018. július 13-án. Az Illumination igencsak érdekes premiert választott magának, hiszen egy héttel előbb a Hangya folytatása, az Ant-Man and the Wasp debütál, míg egy héttel később az Alita: Battle Angel adaptációja mutatkozhat be. 

További részletek egyelőre nincsenek a folytatásról, de az első részt mindenképpen nézzétek meg a családdal, ha tehetitek, mert kritikánk szerint kicsiknek és gyermeklelkű nagyoknak, valamint állatbarátoknak egyaránt javallott! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.