Hirdetés

Nézd meg premier előtt A láthatatlan embert! (Lezárva)

|

Február 27-én kerül mozikba a hátborzongató A láthatatlan ember Elisabeth Moss és Oliver Jackson-Cohen főszereplésével, amelyet ti már megnézhettek premier előtt, ha rátok mosolyog a szerencse.

Hirdetés

Leigh Whannell (Fűrész III., Insidious - Gonosz lélek, Upgrade - Javított verzió) a saját írásában és rendezésében dolgozta fel H.G. Wells azonos című klasszikus regényét, azonban csavart egyet a recepten. A középpontban nem a gazdag és briliáns tudós áll (Oliver Jackson-Cohen - A Hill-ház szelleme), hanem barátnője, Cecilia (Elisabeth Moss - A szolgálólány meséje), aki szabadulni akar az erőszakos kapcsolatból, ezért elszökik tőle és elrejtőzik, ám minden megváltozik, amikor exe öngyilkosságot követ el és hátborzongató események történnek vele. 

Hirdetés

Puliwood és a UIP-Duna Film együttműködésének köszönhetően már premier előtt láthatjátok, hogy milyen lett A láthatatlan ember, ugyanis öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 25., kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül milyen díjat nem nyert még Elisabeth Moss?

a, Emmy-díj
b, Golden Globe-díj
c, Oscar-díj

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Láthatatlan" tárggyal. A vetítés 2020. február 26-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.