Hirdetés

Megérkezett A láthatatlan ember első előzetese

|

Nem, nem Drax kapott szólófilmet, helyette ismételten a Universal próbálkozik horrorkarakterekkel - ezúttal talán eredményesen?

Hirdetés

Év elején érkezett a hír, miszerint a Universal/Blumhouse páros H.G. Wells méltán híres regényét, A láthatatlan embert veszi le ezúttal a könyvespolcról, hogy a kétszer is zátonyra futott Sötét Univerzum (Az ismeretlen Drakula, A múmia) után ezúttal különálló horrorfilmekkel kápráztassanak el bennünket - legalábbis most bízunk benne, hogy ez fog történni.

Hirdetés

A láthatatlan ember írói és rendezői feladatait egyszerre ellátó Leigh Whannell szállította a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetésének számító Upgrade-et, valamint pár hónappal ezelőtt meg is találták a címszereplőt Oliver Jackson-Cohen személyében, akit A Hill-ház szellemében ismerhettünk meg Luke Crain szerepében. A színészgárdához időközben csatlakozott Elisabeth Moss is (A szolgálólány meséje), most pedig megérkezett az első hivatalos előzetes, ami egy meglehetősen komoly pszicho-thriller film élményét ígéri a moziba vándorlóknak.

Alább szemügyre is vehetitek az első kedvcsinálót:

A láthatatlan ember 2020. február 27-én érkezik a hazai mozikba.

Minket egészen megvett, amit (és amit nem) láttunk, ti mit gondoltok? Láttok benne fantáziát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.