Hirdetés

A legfrissebb konzol- és játékfelhozatallal várja az érdeklődőket a nyári PlayIT Show

|

A gamerek preferencia szerint próbálhatnak majd ki újdonságokat.

Hirdetés

Idén nyáron, június 11-12-én végre ismét megrendezésre kerül a PlayIT Show powered by Mastercard), Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye. Hűen a nevéhez, a rendezvény szervezői ezúttal is gamer kánaánt teremtenek erre a két napra a Hungexpón, hiszen a látogatóknak lehetősége lesz számos játékot kipróbálni, méghozzá a legfrissebb gépeken és konzolokon.

Hirdetés

A PC Aréna mellett, ahol a legmodernebb felszereltségű PC-ket csodálhatja meg és tesztelheti a nagyérdemű, még egy időutazás is vár a videójátékok és a flipperkultúra hőskorába. A Retro PC kiállításon közel tökéletes állapotban megőrzött játékkonzolokon és érmés játékgépeken minden érdeklődő kipróbálhatja (vagy újra átélheti) az igazi retro érzést.

Természetesen a konzolpártiaknak is kijut a jóból, hiszen jelen lesznek mind a Microsoft, mind a Sony legfrissebb generációs konzoljai. A PlayStation 5 sarkon mindenki kipróbálhatja az új PS nyújtotta élményt, akinek eddig nem volt lehetősége, a legújabb játékokkal és exkluzív címekkel. Emellett Xbox One, valamint Xbox Series X és Series S is prezentálva lesz, többek között az alábbi címeket pörgethetjük majd rajtuk: Dying Light 2: Stay Human, Marvel's Guardians of the Galaxy, Far Cry 6, Halo Infinite, Biomutant, DiRT Rally 2.0 - Game of the Year Edition, NHL 22, FIFA 22.

Ha szeretnétek további információkat az eseményről és a jegyárakról (idén extra kedvezményes K&H belépőt is vásárolhattok, vagy számlanyitással ingyen is részt vehettek), akkor olvassátok el összefoglaló cikkünket vagy látogassatok el a PlayIT Show hivatalos honlapjára, ezekben minden részletet megtaláltok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.