Hirdetés

Minden, amit a nyári PlayIT Show-ról tudnod kell

|

Hosszas kényszerszünet után, idén június 11-12-én újra megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye.

Hirdetés

Az előző 2,5 év minden tekintetben rendhagyónak bizonyult, azonban idén nyáron végre újra megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb videojátékos expója, a PlayIT Show powered by Mastercard. Mint mindig, az esemény ezúttal is érdekes és változatos programokat nyújt nemtől és kortól függetlenül mindazoknak, akik érdeklődnek az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt. A nyári rendezvényt június 11-én és 12-én szervezik meg, és mindkét nap 10.00-19.00 óráig várja a látogatókat a Hungexpón. (Ahol ezzel párhuzamosan az első Budapest Comic Con is zajlik majd, ráadásul az arra jegyet váltók a PlayIT Show-ra is beléphetnek extra költség nélkül).

Hirdetés

Programok tekintetében változatlanul a "gaming minden mennyiségben" elv érvényesül. A kiállítótéren közel tökéletes állapotban megőrzött játékkkonzolok és érmés játékgépek várják majd az érdeklődöket, melyeken bárki kipróbálhatja (vagy újra átélheti) az igazi retro érzést. Lehetőségünk lesz különféle játékokat kipróbálni a legfrissebb konzolokon (Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5), de szimulátorokat és vadonatúj virtuális eszközöket is tesztelhetünk majd. Az sem fog csalódni, aki egy Just Dance párbaj keretében tesztelné a tánctudását barátaival vagy családtagjaival. Ha pedig már a mozgásnál tartunk, a Mozdulj Gamer programjain vagy a reflex falnál is próbára tehetjük magunkat, a mindenkori versenyzők reflexfejlesztő- és tesztelő gépeinek segítségével. Aki pedig levezetés gyanánt bekuckózna társasjátékozni, az megteheti az erre kialakított zónában.

Mindemellett a Mastercard Nagyszínpadnál egész nap érdekes és szórakoztató előadások, kvízek és persze a megszokott loot szórás vár minden látogatóra, többek között a GameStar és a PC World csapata, valamint népszerű Youtuberek jóvoltából. A résztvevő videósokat sorra jelentik majd be az elkövetkező hetekben, érdemes figyelni a PlayIT Show Facebook-oldalát

Ami a jegyvásárlást illeti, több különböző jegytípus lesz elérhető. A kizárólag elővételben megvásárolható K&H kedvezményes normál jegy belépést biztosít a rendezvényre annak szombati vagy vasárnapi napján, és a feltétele egy hozzájárulás ahhoz, hogy a rendezvény megkeressen saját és harmadik féltől származó ajánlatokkal. Aki nem élne meglepetésekkel és ajándékcsomagokkal, annak elegendő normál jegyre lecsapnia, ami a rendezvény mindkét napjára megvásárolható.

A különleges jegytípusok a Deluxe és a Collector's Edition jegy, melyekkel már a nyitás előtt egy órával, 9:00-tól beléphetünk a rendezvényre külön sorban. A Deluxe jegy vásárlói limitált ajándékcsomagban, 2 db loot kuponban és ajándék PlayIT nyakpántban részesülnek, míg a Collector's jegy birtokosai gazdagabbak lesznek egy MOJO PlayIT Show True Wireless fülhallgatót, egy posztert és egy kitűzőt tartalmazó ajándékcsomaggal, 3 db loot kuponnal, PlayIT nyakpánttal és egész napos belépéssel a Collector's zónába, ahol korlátlan étel- és italfogyasztásra lesz lehetőség. Emellett a Collector's jegy egyúttal a Budapest Comic Con rendezvényre is belépést biztosít 10:00 órától.

Ha szeretnétek többet megtudni a jegyárakról, akkor kattintsatok a linkre, ha pedig bármilyen felmerülő kérdésetek van, a hivatalos házirend nyújthat további segítséget. Amennyiben itt sem kaptál választ, keresd a szervezőket a playit@playit.hu címen!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.