Hirdetés

A legjobb romantikus komédia, amit csináltak (az utóbbi időben)

|

Minden héten újabb és újabb nagy filmek kerülnek a mozikba: ritkán esik meg, hogy egy filmes szaklap szerkesztősége komolyan, őszintén és tartósan lelkesedjen valamelyikért.

Hirdetés

A filmben egy negyvenes éveiben járó férfit (Carell alakítja) elhagy a felesége, erre ő megpróbálja újra elsajátítani a nőfogás rejtelmeit – ebben egy fiatal nőfaló van a segítségére. A keserédes komédiát az USA-ban már levetítették az újságíróknak, de azzal a feltétellel, hogy csak a premier közeledtével tehetik közzé kritikájukat. Az Entertainment Weekly stábja azonban nem bírt az élménnyel. „A legjobb romantikus komédia, amit készítettek az utóbbi időben” című, az első júniusi lapszámban megjelent cikkükben ugyan – vállalásukhoz híven – nem közölnek részleteket, de bőven használnak felsőfokú jelzőket. Azt írják, ez a film jobb, mint a Jerry Maguire – A nagy hátraarc és az Egy fiúról. Jeff Giles vezető szerkesztő Richard Curtis (az Igazából szerelem író-rendezője), Jim Brooks (a Lesz ez még így se! író-rendezője) és Cameron Crowe (a Jerry Maguire és a Majdnem híres író-rendezője) legjobb pillanathoz hasonlítja a filmet, azt írja, a színészek zseniálisak, és még azt is elismeri, hogy kivételesen a film sokkal jobb az előzetesnél. És ez még csak a spontán lelkesedés: júliusban következik az igazi kritika… /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.