Hirdetés

A legkisebb Bosszúálló: Hangya - Karakter ismertető

|

Mint ahogy nem rég megírtuk, a Marvel megerősítette, hogy megfilmesíti a Hangya-képregényt. A bemutató időpontja sajnos még messze van, 2015. november 6. Érdekesség, hogy ez a Bosszúállók 2 után lesz, a harmadik fázisban.

Hirdetés

Íme egy kis ismertető Hangyáról (Henry Pym): Hank első felesége, Maria, politikai menekült volt otthonából, Magyarországról(!). Azt gondolva, hogy Hank amerikai állampolgársága megvédheti őt, Magyarországra utaztak nem sokkal házasságkötésük után. A titkosrendőrség lecsapott rájuk, Hanket leütötték, Mariát pedig megölték. Felesége halála miatt felzaklatva, Hank megesküdött, hogy harcolni fog az igazságtalanság és embertelenség ellen. Miután visszatért az Államokba, Hank felfedezte szubatomi részek egy csoportját, melyeket ő „Pym részecskék”-nek nevezett el és ezek képesek voltak bármit lezsugorítani vagy megnöveszteni. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.