Hirdetés

A leleményes Hugo – 3 Arany Glóbusz jelölés

|

Tegnap délután hirdették ki a 2012. január 15-én kiosztásra kerülő Arany Glóbusz-díjak jelöltjeit. Martin Scorsese lélekemelő 3D-s meséje, A leleményes Hugo három igen fontos kategóriában kapott jelölést...

Hirdetés

A Legjobb Film (dráma), a Legjobb Rendező és a Legjobb Filmzene díját nyerheti el. A leleményes Hugo egy árva kisfiú története, aki egy párizsi pályaudvar falai mögött éli titkos életét. Egy különc lány segítségével keresi a választ a rejtélyre, mely összefügg apja elvesztésével, az alatta lakó mogorva játékboltossal és egy szív alakú lakattal, amelynek, úgy tűnik, nincs meg a kulcsa… Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.