Hirdetés

A Lightyear hamarosan elérhető lesz a Disney+ kínálatában

|

Az előfizetőknek már nem kell sokat várniuk a Pixar legújabb animációs filmjére.

Hirdetés

A Lightyear sajnos finoman fogalmazva sem tartozik a rajongóit jellemzően izgalmas-érdekes remekművekkel kényeztető Pixar emlékezetesebb munkáihoz. Miként azt oldalunk kritikusa, Török Tamás megfogalmazta:

"Tegyük fel, hogy a Lightyear mégis kap egy fele olyan érdekes cselekményt, mint azt a Pixar-művek általában szoktak, a film valószínűleg még akkor sem tudta volna elérni a szokott színvonalat. Amire a legkevésbé számítottam volna előzetesen, az tényleg az volt, hogy a Lightyear karakterei nem pusztán érdektelenek és borzasztóan egyszerűek lesznek, de hogy a film még kirívóan rosszul is fogja kezelni azokat - beleértve magát a címszereplőt is."

Hirdetés

A jóval gyengébb minőség a lagymatag fogadtatáson is meglátszik. Az alkotás kritikusi Metacritic-átlaga hatvan százalék, de a nézők csupán negyvenre értékelték, a kasszáknál pedig egyenesen tragikusan teljesített. Kétszázmillió dolláros költségvetés mellett alig kétszáztizenhat millió dollárt termelt, ami ékesen illusztrálja, hogy hiába a nyári uborkaszezon, nem rohantak tömegek a mozikba, hogy megtekintsék a Buzz kalandjai körül forgó spin-offot. Persze, ennek könnyen lehet, hogy az az oka, hogy a többség arra vár, hogy a kissé felemás mű elérhető legyen a Disney+ kínálatából.

Ők örülhetnek, hiszen egy frissen kiadott közlemény értelmében a film augusztus 3-án válik majd elérhetővé a platformon.

"A Lightyear pazarul néz ki a nagyvásznon, de izgatottak vagyunk, hogy végre a Disney+-on is megjelenik. Évekig dolgoztunk ezen a filmen, és nagyon büszkék vagyunk rá. Szeretnénk minél több emberrel megosztani. A Disney+ nem csak több rajongónak ad lehetőséget arra, hogy megtekinthesse, hanem mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy újra és újra megnézhesse. - nyilatkozta a rendező, Angus MacLane."

Ti megnézitek majd a Disney+-on a Lightyeart?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.