Hirdetés

A Lionsgate két új premier dátumot adott hozzá a naptárjához

|

Már tudjuk, hogy mikor érkezik a Szemfényvesztők 2 és a Dirty Grandpa.

Hirdetés

A Dirty Grandpa-t Dan Mazer rendezi, John Phillips forgatókönyve alapján. A történet egy fickóról szól, aki épp az esküvője előtt áll, de rákényszerül, hogy elkocsikázza a trágár beszédű nagyapját, egy veterán tábornokot, Floridába, a tavaszi szünet idejére. A Dirty Grandpa karácsonyi megjelenésével David O. Russell Joy-ával (Jennifer Lawrence) és Christopher McQuarrie Mission: Impossible 5-ével (Tom Cruise) kerül majd szembe.

A tavalyi Szemfényvesztők 350 millió dolláros bevétele megalapozta a folytatást. Az új film történetének részletei egyenlőre még nem tisztázottak, de ismét visszatér a világ négy legnagyobb illúzionistája, akik a műsor idejük alatt korrupt üzletember pénzét szórták szét a nézőik között, miközben mindig egy lépéssel a törvény emebrei előtt jártak. Az Szemfényvesztők 2-ben Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman és Michael Caine visszatérnek korábbi szerpeikben John M. Chu irányítása alatt. A forgatókönyvet Ed Solomon és Pete Chiarelli írják.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.