Hirdetés

A Lucasfilm nem hagyja hátra az új trilógia szereplőit

|

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke szerint nem biztos, hogy a Skywalker korában bukkantak fel utoljára Reyék.

Hirdetés

Valószínűleg a Disney sem úgy vágott bele a Star Wars legújabb trilógiájába, hogy olyan fogadtatást vizionáltak az új filmek kapcsán, mint amilyeneket végül kaptak. De ahogy egykoron az előzmény trilógiáról sem hittük el, hogy valaha is szép emlékekkel gondolunk majd vissza rájuk, úgy lehet, hogy a 7-8-9. rész is idővel megszépülhet egyeseknél.

Hirdetés

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnöke látszólag erre apellál, mivel az Empire-nek adott interjúban nem volt hajlandó határozottan becsukni az ajtót Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) vagy Poe Dameron (Oscar Isaac) visszatérése előtt.

"Egyértelmű, hogy nem fogjuk ezeket a karaktereket elfelejteni a cégnél. Ők tovább élnek, és a kreatív csapat is folyamatosan diskurál a sorsukról."

Persze ez még nem jelent semmi konkrétumot, nem is beszélve arról, hogy a színészeknek is rá kellene bólintania az új ajánlatra. Ez utóbbi lehet csak igazán problémás, hiszen többek között John Boyega még tavaly kifejtette, hogy nem tervez visszatérni a franchise-ba, hiszen nem akar megragadni Finn karakterénél.

Ti örülnétek, ha az új trilógiában megismert hősök idővel további filmeket vagy sorozatokat kapnának a Disneytől?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.