Hirdetés

A Lucifer egyik szereplője írja a 47 Ronin folytatását

|

De nem egyedül teszi a Universal számára, hanem egy bestseller szerzővel az oldalán.

Hirdetés

Tavaly nyáron számoltunk be róla, hogy folytatást kap a Keanu Reeves főszereplésével készült fantasy-szamurájfilm, a pénztáraknál elhasalt 47 Ronin, amelyben a színész várhatóan nem lesz benne, mivel 300 évvel az első rész eseményei után fog játszódni egy cyberpunk világban. A korábbi információk szerint a második filmben helyet kap a harcművészet, valamint az akció- és horrorelemek is, a rendezői feladatokkal pedig Ron Yuan (Unspoken: Diary of an Assassin, Step Up China) lett megbízva, aki kaszkadőrként és harckoreográfusként olyan filmeken dolgozott, mint a Mulan, a Penge, a Csúcsformában 2 és a Joker. 

Hirdetés

A projektről a bejelentése óta nem sokat hallhattunk, viszont a Deadline értesülései szerint most kicsit felpörögtek a dolgok, ugyanis a hamarosan befejeződő Lucifer egyik szereplője, az Ella Lopezt alakító Aimee Garcia, valamint a New York Times bestseller szerző, AJ Mendez fogják megírni a 47 Ronin folytatásának forgatókönyvét a Universal 1440 Entertainment számára. Garcia szerin már nagyon izgatottak, hogy egy ilyen sokszínű és befogadó akciófilmen dolgozhatnak, és nagyon inspiráló volt számukra Yuan elképzelése, ami ötvözi a harcművészeteket, a horrort, a cyberpunkot és az akciót. 

Garcia és Mendez egyébként nemrég elindította saját produkciós cégét, a Scrappy Hearts Productiont, amelyet annak érdekében alapítottak, hogy diverz sztorikat meséljenek el univerzális témákra építve a médián keresztül. Ezek közül az egyik projektjük Mendez bestseller memoárjának, a Crazy is My Superpowernek az adaptálása, de dolgoznak a Netflix szérián alapuló GLOW, az IDW Publishingnél lévő Dungeons and Dragons és Wonder Woman képregényeken is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.