Hirdetés

A Mad Max: A harag útja után az előzményfilm zenéjét is Junkie XL szerzi

|

Tom Holkenborg visszatér, hogy egy újabb vérgőzös soundtracket rakjon össze.

Hirdetés

A Mad Max - A harag útja tipikusan az a film, melynek jeleneteit közel lehetetlen anélkül felidézni, hogy ne szólaljon meg a mentális hangszóróinkon Tom Holkenborg, avagy Junkie XL őrületes zenéje. George Miller székbeszegező filmjéhez elengedhetetlen volt a parádés zenei kíséret, így az akciófilm rajongói valószínűleg örömmel fogadják, hogy Holkenborg visszatér a régóta pedzegetett, Furiosára fókuszáló előzményfilmhez is.

Hirdetés

A Film Junkee Vodka Stream egy friss interjújában beszélgettek Tom Holkenborggal, aki megosztotta, hogy Az Igazság Ligája Snyder-cutjához érkező soundtrackje karrierjének eddigi leghosszabb darabja lesz, ugyanis mindennel együtt 4 óra 20 percen át terpeszkedik az anyag. A zeneszerző emellett elárulta, hogy a Max Max: A harag útja előzményfilmjének, a Furiosának a zenei hangzásvilágáért is ő fog felelni. A film kapcsán érdemes megjegyezni, hogy manapság talán egyre ritkább a filmrajongók egyetértése bizonyos szerepválasztások kapcsán, ám az immáron Golden Globe-díjas Anya Taylor-Joy valószínűleg a kivételt képezi e téren. Oh, és egyébként Chris Hemsworth is fel fog tűnni a filmben, csak úgy mellékesen.

A Furiosa a címszereplő, egyúttal A harag útja valódi sztárjának az eredettörténetét fogja elmesélni, méghozzá 2023. június 23-ától, ha minden jól megy. Junkie XL zenéit pedig olyan filmekben hallhatjuk hamarosan az újragondolt Az Igazság Ligája mellett, mint a szintúgy Zack Snyder rendezte Army of the Dead, a Godzilla vs. Kong vagy épp a Pixar közelgő animációs filmjében, a Turning Redben is az alkotó dallamai szólnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.