Hirdetés

A magányos lovas - A kulisszák mögött

|

Érkezett egy forgatási videó A magányos lovashoz, melyben Armie Hammer halált megvető bátorsággal áll egy kilátó tetején, közvetlenül egy szakadék mellett, miközben egy helikopter köröz fölötte.

Hirdetés

A Utahi sivatagban felvett, veszélyes mutatvány során csak néhány heveder tartotta vissza főhősünket a többszáz méter mély szakadék aljától. A legtöbb rendező egy stúdióban, zöld falakkal körbevéve rögzítette volna ezt a jelenetet, de Gore Verbinski nincs visszariadva az extrém környezettől, ahogy azt már tapasztalhattuk A Karib-tenger kalóziban is. Reméljük ahol csak lehetett hasonlóan valóságos környezetet alkalmaztak a film elkészítése során. Július 11-én minden kiderül. A főszereplő Arime Hammer, mellet ott lesz még Johnny DeppTom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson, és Helena Bonham Carter is. A félelmetes mutatványt megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.