Hirdetés

A magyar Disney+-ra is berobog a Doctor Strange folytatása a héten

|

Éljen a világpremier Magyarországon is!

Hirdetés

Június 14. óta már Magyarországon is elérhető a Disney+ streamingszolgáltatása, további gondot okozva a magyar előfizetőknek, hogy mégis mennyi streamingoldal fér még bele a havi büdzsébe. Mindenesetre a Disney pimasz módon időzítette a magyarországi indulást, hiszen javában fut az Obi-Wan Kenobi sorozat, melynek fináléja a héten érkezik, és vele együtt a májusi Marvel-film, a Doctor Strange az őrület multiverzumában is felkerül a kínálatba. Úgyhogy a csábítás igen erős, és nem lennénk meglepve, ha sokan élnének is a csatlakozás lehetőségével.

Hirdetés

A Disney+-nak már van magyar nyelvű Facebook oldala is, ami megkönnyítheti a fenti döntést, hiszen heti szinten érkeznek az ajánlók a várhatóan érkező tartalmakat illetően. A legutóbbi posztban pedig nemcsak a Ms. Marvel harmadik része, hanem a Doctor Strange 2 is feltűnik. További jó hír, hogy IMAX Enhanced formátumban kerül fel a film a Disney+-ra, úgyhogy a kellően okos tévék esetében egy fikarcnyi panasz sem érheti a Disney háza táját a képminőséget illetően.

Ti már előfizettetek a Disney+-ra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.