Hirdetés

A Man of Steel tesztvetítésének reakciói(Update)

|

Néhány szerencsés már belepillanthatott a Man of Steel-be, ami nálunk június 20-án érkezik.

Hirdetés

Képzeljünk el egy Nolan történetet Snyder hatásokkal. 
Ez az év filmje.
A köpeny végig nagyon jól néz ki.
A legjobb akciójeleneteket szándékosan hagyták ki a trailerből.
Közel sem olyan komoly, morcos és "súlyos", mint ahogy az előzetes sugalja.
A film készen van, kivéve a 3D-t, mert még most konvertálják.

Update: Érkezett kicsit spoileres vélemény is a filmről, így csak saját felelősségre olvass tovább:

A film története egyszerű, lehetett volna kicsit jobb is. Alapvetően Clark Kentet mutatja be, hogy a fiú/férfi milyen változásokon megy át és milyen belső konfliktusai vannak. A karakter ábrázolás kétlépcsős: Az első, hogy elfogadják őt, mint az emberiség lehetséges védelmezője, a második pedig a valóság és a béke létezése Superman szemszögéből. Henry Cavill remek teljesítménnyel rukkol elő. Zod badass. Túl badass. A film leggyengébb eleme a Lois Lane-Clark Kent/Superman kapcsolat. Amy Adams nem hozott rossz teljesítményt, de ő a leggyengébb láncszem. Kevin Costner nagyon cool. A zene nagyon szép. Időnként lassú és érzelmes, máskor lendületes és epikus. A filmben keveredik a súlyos jelleg és a könnyed humor. Van egy kis utalás a következő ellenségre. Összefoglalva, nagyon erős ez az első "kirándulás".

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.