Hirdetés

A Mandy direktora sci-fi-fantasy filmet rendez legközelebb

|

A Nekrokosmra keresztelt projektben egy szerelmespárt szakít ketté egy gonosz invázió egy távoli galaxisban.

Hirdetés

Panos Cosmatos neve Nicolas Cage rajongóinak különösen ismerősen csenghet, hiszen a görög-olasz származású szakember követte el Cage-dzsel a Mandy című szürreális bosszútörténetet, mely az elmúlt évtized egyik kimagasló Cage-filmje volt. A 2018-as Mandyt megelőzően 2010-től a Beyond the Black Rainbow-t láthattuk Cosmatostól, és a következő projektjében egy a nevével egybecsengő kozmikus sztorit, a Nekrokosmot fogja megvalósítani.

Hirdetés

A rövid szinopszis alapján egy különös galaxisban két szerelmest kettészakít egy gonosz invázió, melyet követően a túlélésért harcolnak egy fantazmagórikus fantasy rémálomban. Már ennyi is épp elég ahhoz, hogy elképzeljünk egy újabb szürreális kalandot, melyben a szeretteink elvesztése ismételten fontos szerepet fog játszani a cselekmény alakulásában.

A Nekrokosm szkriptjét Maegan Houanggal írja Cosmatos, miközben a film gyártását az A24 vállalta át, ami szintén egy újabb fontos részlet, mely a minőségi garanciát szavatolja. Premierdátumról és potenciális színészekről egyelőre nem kerültek ki információk.

Ti kíváncsiak vagytok Cosmatos sci-fi-fantasy filmjére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.