Hirdetés

Mandy trailer - Nicolas Cage véres visszatérése

|

Hatalmas siker volt a Sundance Filmfesztiválon és imádják a kritikusok is Nicolas Cage új akció-thrillerét, amely egyszerre brutális, véres és lehengerlő. Íme a Mandy előzetese.

Hirdetés

Rossz anyagi helyzete miatt Nicolas Cage olyan szerepeket is elvállalt az utóbbi években, amiket fénykorában - A szikla, a Con Air, az Ál/Arc és a Tolvajtempó idejében - biztosan nem tett volna. Persze néha még így is megcsillogtatja valódi színészi képességeit, így a Joe-t és a Szörnyülőket (Mom and Dad) bátran felvéshetjük a megnézendő listára, ráadásul egyik legújabb filmje, a Mandy is bűnös élvezetnek ígérkezik. 

Hirdetés

Hogy a kritikusok mennyire dicsőítik Cage újdonságát, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Rotten Tomatoes-on a kritikák 97%-a nagyon pozitív, az átlagértékelése 8.1-en áll jelenleg és olyan is akadt, aki azt állította, hogy ez a színész pályafutásának legjobb alakítása. Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow) véres bosszúfilmjének első trailere megmutat mindent, amit tudnunk kell a filmről, így nem is mondanánk többet, ezt látni kell: 

A Mandy szeptember 18-án jelenik meg külföldön, hazánkban viszont csak DVD-n várható ősszel, "A bosszú kultusza" alcímmel, a Bontonfilm forgalmazásában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.