Hirdetés

A Marvel 2. fázisának filmjei rizikósak lehetnek

|

Mint tudjuk, a Bosszúállók 2-ig majdnem féltucat előzmény film lesz, köztük a Vasember, Thor és Amerika Kapitány folytatásai mellett "újoncként" a Galaxis Őrzőit is bemutatják.

Hirdetés

Úgy tűnhet, hogy egy sikeres képregényhez nehéz filmet elkészíteni. Felismerhető és erős marketing kell hozzá, hogy már a nyitó hétvégén is jól szerepeljen, plusz a tartós siker mellé a kritikusok elismerését is megkell szerezni. Nem kell sokat keresgélni, elég a Marvel legnagyobb versenytársa, a DC egyik filmjét nézni, ami nem más, mint a Zöld Lámpás. A Marvel megnyerte a nyári "kasszasiker háborút" és a legjobb szuperhős filmnek nevezték a Bosszúálókat, ami sikeresen lezárta az 1. fázist.

Néha elég merész lépéseket tettek, ilyen például a Vasember 2, amiben megalapozták a S.H.I.E.L.D.-et a Marvel univerzumban, vagy hogy átadták az irányítást Joss Whedonnak. Feige egy interjúban elmondta,hogy "Nem volt kockázatmentes elkészíteni az előzményfilmeket. Mindegyik nagyon költséges volt. Lehet, hogy kicsit unalmasak voltak, de amit a 2. fázisban látni fognak az emberek, az rendkívüli és epikus lesz. Történnek majd váratlan dolgok is."

Sokan nem tudják, hogy mi fog történni a Galaxis Őrzői filmben, de az is lehet, hogy a film rendezője, James Gunn lesz az egyik csodabogár az elkövetkező években.

Először kockázatosnak tűnt, de végül Joss Whedon a Bosszúállókkal meggyőzte a Marvelt, hogy ő felügyelje 3 évig a Marvel filmes univerzumát.

A 2. fázis kozmikus lesz, belép egy teljesen új játszótérre, de nem is tagadják a bennük rejlő veszélyeket, hogy (szó szerint) elhagyják a saját bolygójukat és természetesen a változásokat sem. Ilyen például Vasember új páncélja, egy új idegen ellenség bevezetése, akit Thanosnak hívnak és akár ott lehet még Hangya is.

A Marvel nyerő szériában van, az emberek képesek azt gondolni, hogy nem tehetnek, nem készíthetnek rossz filmeket, amit természetesen nem szabad elhinni. A filmek közötti kapcsolatok egyre szerteágazóbbak és egyre bonyolultabbak lesznek. Ahhoz, hogy a Marvelnek még nagyobb legyen a neve, még többet kell vállalni, többet kell kockáztatni és a neve hű marad az eddigiekhez.

Nektek mi a véleményetek a Marvel szemszögéről? Ragaszkodnátok csak a legjobb történetekhez, óvatosabbak lennétek vagy esetleg még távolabb rugaszkodnátok a valóságtól?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.