Hirdetés

A Marvel egy új Hulk filmen gondolkozik

|

Mark Ruffalo A bosszúállókban elérte, hogy a közönség újra meg akarjon nézni egy önálló filmet a zöld fenevadról és ezt a lehetőséget a stúdió sem veti el.

Hirdetés

"Azt hiszem, végre először kezdi őket érdekelni az ötlet. Amikor A bosszúállókat csináltuk, gyakorlatilag annyi volt a véleményük, hogy Nem!, most pedig már fontolgatják a dolgot. De még semmi sem végleges, mégcsak vázlat sincs arról hogyan képzelik el. Én továbbra is kiállok az ügy mellett, hátha egyszer megtörik a jég. De meg kell mondani, hogy a Banner/Hulk történeti vonal nem a legkönyebben törő jég fajta."

Ez a nyilatkozat igencsak egybevág azzal amit az eredeti Hulk, Lou Ferrigno mondott még májusban, miszerint a stúdió egy Planet Hulk filmet szeretne összehozni a következő Bosszúállók: Ultron kora után. Ruffaloék egyébként már nagyban forgatják az említett filmet és azt is elárulta, hogy bőven lesz közös jelenete "Tudós Tesójával", Robert Downey Jr.-ral. "Ja, Sokat kapunk a Tudós Tesókból. Van benne jó pár Tudós Tesós cucc, nagyon király Tudós Tesós cuccok." Amikor arról kérdezték, hogy a tesók esetleg külön filmet kapnának, Ruffalo a Vasember 4-et hozta fel. "Igen, az nagyszerű lenne. Ha megcsinálják a Vasember 4-et és Banner benne lesz, akkor az nagyon király lesz."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.